Πώς το αποκτώ

Πώς μπορώ να αποκτήσω
το γνήσιο aroma robot®;

Το αυθεντικό aroma robot μπορείτε να το αποκτήσετε μόνο μέσω συμβούλου διατροφής του aroma robot ή αποκλειστικά από την ίδια την εταιρία.

Βρίσκεστε εδώ: > Aroma Robot > Πώς το αποκτώ

Η γνωριμία με το aroma robot®

Φιλοξενείστε το aroma robot® στο χώρο σας και θα εντυπωσιαστείτε. Η γνωριμία του aroma robot®, με τη βοήθεια  συμβούλου διατροφής της εταιρίας, θα σας ταξιδέψει στο μαγικό κόσμο των γεύσεων που μόνο το aroma robot® μπορεί.

Ζήστε αυτή την μοναδική απολαυστική εμπειρία, μόνος/η, ή με την παρέα σας εντελώς δωρεάν και χωρίς καμία υποχρέωση. Πρέπει να δείτε για να πιστέψετε!

Θέλω να το γνωρίσω

Γιατί πρέπει να το γνωρίσω;

Ο ιδανικότερος τρόπος για να δείτε το aroma robot® σε δράση είναι να το φιλοξενήσετε στο χώρο σας. Θα σας δοθεί η ευκαιρία, όχι μόνο να δείτε με τα ίδια σας τα μάτια τί είναι ικανή να κάνει αυτή η μαγική ηλεκτρική συσκευή, αλλά θα σας προσφέρει και μία απίστευτη γαστρονομική εμπειρία.

Θα κάνετε το τεστ γεύσης, θα ανακαλύψετε εάν συναντά τις προσδοκίες σας και θα δείτε εάν καλύπτει τις ανάγκες και τις διατροφικές απαιτήσεις της οικογένειά σας. Θα εκπλαγείτε με τις ατελείωτες δυνατότητες του και πόσο εύκολο είναι στη χρήση του.

Τι όφελος έχω από μια παρουσίαση;

Τις ωραίες στιγμές τις μοιραζόμαστε! Μην κρατήσετε αυτή την ευχαρίστηση για τον εαυτό σας, αλλά μοιραστείτε τη.

  • Φιλοξενείστε το aroma robot® στο χώρο σας και κερδίστε μία μέρα ξεκούρασης από το μαγείρεμα.
  • Το aroma robot® θα φροντίσει εκείνη την ημέρα το μενού της οικογένειας.
  • Κερδίστε ένα από τα φανταστικά δώρα του aroma robot®
  • Απολαύστε το καφέ σας με τους δικούς σας ανθρώπους.