Ανεπανάληπτος μεζές ιδανικός για ούζο, κρασί και μπύρα!

Ένας υπέροχος καλοκαιρινός μεζές που αποφεύγετε να ψήσετε στα κάρβουνα και να απολαύσετε παρέα με τους φίλους σας γιατί το αποτέλεσμα είναι απογοητευτικό.
Το χταπόδι γίνετε πάντα σκληρό.

Όσες πληροφορίες κι αν έχετε συγκεντρώσει, κάθε σοφής πλευράς (παλιάς και νέας), με σκοπό να επιτύχετε ξεροψημένο και μαλακό χταπόδι στα κάρβουνα έχουν πέσει στο κενό. Δυστυχώς το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. Καταλήγετε με ένα σκληρό χταπόδι.

Στο aroma robot γίνετε πανεύκολα, χωρίς κόπο, ξεροψημένο, μαλακό, τρυφερό και χυμώδης.

Ο πιο τέλειος μεζές του καλοκαιριού.

Αυτό το μοναδικό αποτέλεσμα και τον πανεύκολο τρόπο δεν θα το βρείτε πουθενά, μόνο με το aroma robot.

 

 

Οδηγίες ψησίματος:

Ξεπλένετε καλά το χταπόδι σε μπόλικο νερό και αφαιρείτε τα μάτια.

Το τοποθετείτε απλά στην σχάρα του aroma robot και ρυθμίζετε χρόνο και θερμοκρασία:

  • Για 1/2 (μισό) κιλό χταπόδι 20΄ στους 250 βαθμούς
  • 1 κιλό χταπόδι 40΄ στους 250 βαθμούς
  • 2 κιλά 55΄ στους 250 βαθμούς
Το aroma robot διατηρεί το χαρακτηριστικό θαλασσινού του άρωμα και την υπέροχη γεύση του. Καλή σας απόλαυση!