Οι ειδικοί συνιστούν aroma robotΤο aroma robot® είναι ιδανικό για όσους επιβάλλεται για λόγους υγείας να ακολουθήσουν υγιεινή διατροφή. Οι διατροφικές δεσμεύσεις που έχετε περιορίζονται στο ελάχιστο, μαγειρεύοντας στο αυθεντικό aroma robot®.

Γι’ αυτό εξάλλου, είναι και η πρώτη πρόταση διακεκριμένων και μη, καρδιολόγων, διαβητολόγων, ενδοκρινολόγων, διαιτολόγων κλπ.

Συμβουλευτείτε τους.


doctor-aromarobot

«Το Aroma Robot σας εξασφαλίζει υγιεινή διατροφή δίνοντας την δυνατότητα να ελέγξουμε το βάρος μας, την χοληστερίνη και τα τριγλυκερίδια μας. Χρησιμοποιώ το Aroma Robot από τα πρώτα χρόνια που κυκλοφόρησε στην Ελλάδα. Έκτοτε αποτελεί τον αχώριστο και πολύτιμο σύντροφό στην κουζίνα μου, παρέχοντας μου εύκολες, πεντανόστιμες και γρήγορες λύσεις. Δοκιμάζοντας αντίγραφό του σας βεβαιώνω ότι δεν υπάρχει καμία απολύτως σύγκριση!!! Επιπλέον εξασφαλίζει εύγευστα και » ζουμερά » φαγητά.»

Αρνογιαννάκη Νίκη – Επιστημονικά Υπεύθυνη Διευθύντρια Παθολογοανατομικού Εργαστηρίου Νοσοκομείο Άγιος Σάββας


 

katerina-delimpasi aromarobot

«Η ειδικότης μου ως Διαιτολόγος, Διατροφολόγος επιβραβεύει το Aroma Robot και το συνιστώ σε όλους και ειδικά για άτομα με προβλήματα υγείας, παχυσαρκίας,  αλλά και για άτομα προχωρημένης ηλικίας. Το προτείνω ανεπιφύλαχτα!!!

Σήμερα που οι τροφές και γενικώς πολλά πράγματα έχουν αλλοιωθεί πρέπει εκ των πραγμάτων όχι μόνο να προσέχουμε τί τρώμε, αλλά και πως τα τρώμε. Η μετάλλαξη πολλών προϊόντων και τροφίμων, δημιουργούν πολλές παρενέργειες στον ανθρώπινο οργανισμό και γενικώς η κλινική εικόνα των ανθρώπων είναι όχι καλή.Κολίτιδες, σάκχαρο, χοληστερίνη, ηπατίτιδες εμφανίζονται σε κακή κατάσταση ακόμα και στα μικρά ΠΑΙΔΙΑ. Το Aroma Robot λοιπόν, είναι μία πολύ καλή και ιδανική λύση υγιεινού μαγειρέματος. Είναι τεράστια η βοήθεια που προσφέρει στις εργαζόμενες μητέρες αλλά και στους συζύγους τους. Διότι σε λίγο χρόνο μαγειρεύει υγιεινά και εύκολα, χωρίς χημικά πρόσθετα, χωρίς χημικές ουσίες, ή κακής ποιότητος υλικά που περιέχουν τα έτοιμα ή κατεψυγμένα μαγειρεμένα φαγητά.

Χρησιμοποιώ το Aroma Robot πάνω 25 χρόνια. Η πρώτη μου γνωριμία μαζί του ήταν ως φοιτήτρια στην Αμερική όπου και έγινα  τρελός οπαδός του.»

Δελήμπαση – Χιώτη Κατερίνα – Κλινικός Διαιτολόγος – Διατροφολόγος


doctor-aromarobot

«Το Aroma Robot είναι μία συσκευή που μαγειρεύει με υγιεινό τρόπο. Η νοικοκυρά ξενοιάζει, διότι δεν απαιτεί παρακολούθηση το σκεύος. Διαθέτει χρονοδιακόπτη που κάνει το μαγείρεμα πολύ εύκολο. Είναι το ιδανικό σκεύος για την εργαζόμενη γυναίκα αλλά και για όλη την οικογένεια.

Το συνιστώ ανεπιφύλαχτα!!!»

Λουτσίδου Μαρία – Καθηγήτρια Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών