ΥΛΙΚΑ:
- 4 κούπες λιωμένες πατάτες
- 2 κούπες τυρί μοτσαρελλα ( τριμμένη)
- 1 μεγάλο αβγό
- ¼ κούπας αλεύρι για Ο.Χ.
- 4 κ. Σ. Φρέσκο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- Τριμμένη φρυγανιά
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
- Ψήνουμε τις πατάτες με την φλούδα στο aroma robot.
- Αφού ψηθούν τις ξεφλουδίζουμε και τις πολτοποιούμε με ένα πιρούνι σε ένα μπολ.
- Προσθέτουμε την μοτσαρέλλα, το αβγό, το κρεμμύδι, αλάτι, πιπέρι και τα ανακατεύουμε να ενωθούν καλά όλα τα υλικά.
- Πλάθουμε σε κεφτεδάκια και τα περνάμε από την φρυγανιά.
- Τηγανίζουμε στο ψηλό τρίποδο του aroma robot, στους 250 βαθμούς για 12 λεπτά.
Καλή επιτυχία!