ΥΛΙΚΑ:

 

  • 4 κούπες λιωμένες πατάτες
  • 2 κούπες τυρί μοτσαρελλα ( τριμμένη)
  • 1 μεγάλο αβγό
  • ¼ κούπας αλεύρι για Ο.Χ.
  • 4 κ. Σ. Φρέσκο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • Τριμμένη φρυγανιά

 

 

 

 

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

  • Ψήνουμε τις πατάτες με την φλούδα στο aroma robot.
  • Αφού ψηθούν τις ξεφλουδίζουμε και τις πολτοποιούμε με ένα πιρούνι σε ένα μπολ.
  • Προσθέτουμε την μοτσαρέλλα, το αβγό, το κρεμμύδι, αλάτι, πιπέρι και τα ανακατεύουμε να ενωθούν καλά όλα τα υλικά.
  • Πλάθουμε σε κεφτεδάκια και τα περνάμε από την φρυγανιά.
  • Τηγανίζουμε στο ψηλό τρίποδο του aroma robot, στους 250 βαθμούς για 12 λεπτά.

Καλή επιτυχία!