Ήρθε η ώρα που το παιδί μας θα βιώσει την πρώτη του μεγάλη δοκιμασία .Έχει διαβάσει, έχει προετοιμαστεί κατάλληλα και εμείς εκτός από την ηρεμία που μπορούμε να του προσφέρουμε μεσα στο σπίτι πρέπει να το τροφοδοτήσουμε με «καύσιμα»

Και όταν λέμε καύσιμα εννοούμε τις τροφές που πρέπει να περιλαμβάνονται στην καθημερινή του διατροφή ώστε να έχει διαύγεια για να μην πάει ο κόπος του χαμένος.

Ναι, ο χρόνος είναι πολύτιμος και για εσάς αλλά και για τα παιδιά σας. Είναι προτιμότερο να του αφιερώνεται την απολυτή προσοχή σας από το να κάθεστε πάνω από μια κατσαρόλα και να περιμένετε να μαγειρευτεί το φαγητό. Έτσι για ότι αποφασίσετε να φτιάξετε, το aroma robot θα σας λύσει τα χέρια τόσο σε θέμα χρόνου, άνεσης όσο και σε θέμα υγιεινού τρόπου μαγειρέματος και ελάχιστης κατανάλωσης ρεύματος.

Το μυστικό είναι μικρά, υγιεινά γεύματα

Όπως αναφέρουν οι ειδικοί πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή ώστε η διατροφή των παιδιών να είναι ισορροπημένη ώστε να εφοδιάζει τον οργανισμό με ενέργεια, βιταμίνες και μέταλλα που βοηθούν στην πνευματική διαύγεια. Όλες οι τροφές είναι απαραίτητες για τον οργανισμό, σημαντικό όμως είναι ο τρόπος που τις μαγειρεύουμε.

Χωρίς να ξεχνάτε ποτέ το πρωινό το οποίο στις περισσότερες διατροφές αναφέρεται και ως το βασικότερο γεύμα.

Το aroma robot θα ετοιμάσει για το παιδί σας:

  • ΠΡΩΙΝΟ: αβγά βραστά ή τηγανιτά με μόνο 2 σταγόνες λαδιού, φρυγανισμένο ψωμί, μπέικον, λουκανικόπιτάκια ή σπιτικά τυροπιτάκια. Όλα αυτά θα τα ετοιμάσει το aroma robot την ίδια στιγμή σε χρόνο ρεκόρ και με 80% λιγότερη κατανάλωση ρεύματος.

 

  • ΔΕΚΑΤΙΑΝΟ: Ένα υπέροχο τοστ με μαστιχωτό το τυρί και ξεροψημένο το ψωμί. Ένας αφρός στο στόμα

Όλα τα υπόλοιπα γεύματα τις ημέρας πρέπει να είναι πολλά και συχνά. Με λίγα λόγια στόχος είναι να μην νοιώσει το παιδί ατονία, ζάλη και κόπωση λόγω της κακής διατροφής του.

Βασικό συστατικό της επιτυχίας για την σωστή λειτουργία του εγκεφάλου του παιδιού είναι η πρωτεΐνη γι αυτό επιλέξτε ψάρι που είναι πλούσιο σε Ω3, κοτόπουλο, ή κρέας.

Να επισημάνουμε ότι πολύ σημαντική είναι η σωστή και καλή ενυδάτωση του οργανισμού . Φροντίστε το παιδί σαν να καταναλώνει άφθονο νερό .

Αφιερωθείτε 100% στο παιδί σας αφού ο μέγιστος χρόνος μαγειρέματος στο aroma robot, οποιουδήποτε φαγητού, είτε αφορά 1 άτομο είτε την οικογένεια ολόκληρη, αγγίζει ΜΟΝΟ τα 25 λεπτά.

Εξασφαλίστε με το aroma robot την υγιεινή διατροφη σε συνδυασμό με την άνεση, την οικονομία την τελειότητα της γεύσης όχι μόνο για το παιδί σας αλλά για όλη την οικογένεια

Καλή επιτυχία στους μελλοντικούς φοιτητές!!!